Jouw website, opgelost!

Ben je een bedrijf begonnen of heb je een vernieuwde website nodig om jouw bedrijfsverhaal op de juiste manier online neer te zetten? Dan ben je aan het juiste adres.

Wij creëren, ondersteunen, troubleshooten en onderhouden jouw website voor één all-in prijs.

Professionele websites op maat gemaakt voor een lage prijs

Uw eigen website bevat:

 • Rapportage (analytics)
 • SEO (analyse)
 • Hosting
 • Privacy voorwaarden
 • Kennis & Ervaring
 • Webdesign
 • Opstart
 • SSL
 • Email adressen
 • Ondersteuning
 • Updates

Onze Pakketten

Websites

Stappenplan voor het opzetten van een website

1. Intakegesprek

Wanneer je jouw site laat maken door Blazter.nl nodigen we jou altijd uit voor een gesprek. We gaan samen aan de slag om jouw site zo mooi en effectief mogelijk te maken. We denken samen met je mee over wat je wilt bereiken, wie je wilt bereiken en op welke manieren dit kan. Wat willen jouw klanten? Dit allemaal onder een genot van een kopje koffie!

2. Design

Na het intakegesprek gaan we gelijk beginnen met het ontwerpen van jouw website! We designen de sites met oog voor detail. We baseren ons design op jouw wensen en doelen. Ook letten we op gebruiksvriendelijkheid op alle apparaten, vindbaarheid (SEO) en zorgen we ervoor dat jouw site in de toekomst nog steeds fris is. Wanneer het design af is sturen we deze naar jouw op! Zodra je akkoord gaat met het design gaan wij gelijk aan de slag met het ontwikkelen van de site.

3. Ontwikkeling

We ontwikkelen de site in een testomgeving waarin jij de voortgang kan bekijken van de website. Tijdens het maken van de website letten wij erop dat jouw site goed gevonden kan worden door Google. Wanneer de website gereed is krijg je een e-mail van ons.

4. Fine-tuning

Wanneer je de website hebt gecheckt en aanpassingen hebt voeren we deze meteen door. Als je geen aanpassingen hebt gaan we nog een laatste kijkje nemen op de site met jouw feedback in gedachten en fixen we eventuele problemen die zich op de website voordoen.

5. Oplevering

Na het finetunen van de website is de website 100% af. Wanneer je helemaal tevreden bent met de website zetten we de site meteen online waardoor je gelijk jouw site kan delen.

6. Support

Als de site live staat en je nog iets wilt veranderen kan je ons 24/7 bereiken op support@blazter.nl. Wij passen de site zo snel mogelijk aan! Wanneer wij verbeterpunten zien bespreken wij dit met jou! Ook kan je ons bereiken via WhatsApp op 06-28507683.

Wat ons onderscheidt

Gemak en kwaliteit

Gemak en kwaliteit zijn onze belangrijkste kernwoorden. Wij vinden dat een nieuwe website standaard aan alle eisen moet voldoen en dat dat geen gedoe moet zijn. U kunt gemakkelijk content aanpassen.

All-in-one

Wij hanteren all-in bedragen voor het bouwen én onderhouden van uw online visitekaartje; uw website. 

Snel en betrouwbaar

U heeft altijd persoonlijk contact met onze directie en uw website kan binnen 4 weken gelanceerd worden.

Gratis advies gesprek aanvragen

Ons team

Jeffrey Grüne

Eigenaar

Ik vind programmeren leuk

Mischulaikah Grüne

Director of operations

Ik vind organiseren leuk

Ricardo Grüne

Director of production

Ik vind realiseren leuk